• ✓ Verschillende diensten
  • ✓ Flexibel inzetbaar
  • ✓ Secuur werk

Bent u op zoek naar een waterwerkbedrijf met veel kennis op zak en ruime ervaring in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de waterbouw? Dan is Leenman Waterwerken uw perfecte waterwerkaannemer. Onze kennis en expertise in combinatie met de modernste computertechnieken, zorgen ervoor dat wij vakkundig en heel nauwkeurig onze werkzaamheden uit kunnen voeren. Informeer dus direct naar de mogelijkheden, als u een professioneel waterwerkbedrijf zoekt.

Heeft u vragen over ons bedrijf?

Neem contact op

20140128 104756

Ons waterwerkbedrijf biedt vele mogelijkheden

Zoekt u een waterwerkaannemer en waterwerkbedrijf die vele mogelijkheden aanbiedt, dan levert waterwerkbedrijf Leenman Waterwerken u met haar boten de Maritiem en de Innovatie verschillende passende oplossingen. Zo vindt u altijd een antwoord op uw hulpvraag. Onze boten zijn uitgerust met allerlei materialen, waardoor wij bij uitstek uw ideale waterwerkaannemer zijn. Deze materialen aan boord van de schepen zorgen ervoor dat wij tal van mogelijkheden hebben om diverse werkzaamheden uit te voeren, zoals het plaatsen van damwanden. U kunt onze boten flexibel huren. Zo zijn deze boten al per dag beschikbaar, maar ook voor een langere termijn en op projectbasis.

Kies voor een waterwerkaannemer met oog voor milieu en omgeving

Besluit u om ons als uw waterwerk aannemer in de arm te nemen, dan kiest u ervoor om met een partij in zee te gaan die het belangrijk vindt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met het uitbreiden van onze vloot (de Innovatie), kunnen we nog meer inhoud geven aan het uitvoeren van onze werkzaamheden op een manier waarbij wij rekening houden met het milieu en de omgeving. Wilt u meer weten over hoe wij onze werkzaamheden uitvoeren of bent u benieuwd naar al onze andere mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend naar de tarieven. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41.