• ✓ Verschillende diensten
  • ✓ Flexibel inzetbaar
  • ✓ Secuur werk

Wilt u hijswerkzaamheden op of aan het water laten uitvoeren door een kraanschip? Dan kunt u bij Leenman Waterwerken terecht. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de waterbouw. U kunt onder andere met ons in zee gaan voor baggerwerkzaamheden, steenbestortingen, oeverwerken, afzinken van zinkstukken, het leveren en transporteren van bouwmaterialen, het heien en verwijderen van heipalen en damwanden en uiteraard hijswerkzaamheden.

Heeft u vragen over ons bedrijf?

Neem contact op

20140128 104756

Hijswerkzaamheden professioneel laten uitvoeren

Op ons kraanschip beschikken we over diverse mogelijkheden om al uw hijswerkzaamheden te laten verrichten. Alle werkzaamheden kunnen door ons zelfstandig uitgevoerd worden op locatie of ter assistentie. Werkzaamheden op of rond het water zijn vaak een specifieke uitdaging en vragen om een passende oplossing. Laat daarom uw hijswerkzaamheden uitvoeren door ons bedrijf. We bieden verschillende kraanschepen, waardoor uw hulpvraag bij ons altijd in de juiste handen is. Zoals gezegd, voeren we ook verschillende andere werkzaamheden uit op het water, zoals baggeren en het plaatsen van damwanden.

Laat uw hijswerkzaamheden door ons verrichten

Laat uw hijswerkzaamheden door Leenman Waterwerken uitvoeren en profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van werkzaamheden op en rond het water. Bij ons staat milieu hoog in het vaandel, waardoor we veel rekening houden met thema’s op dit gebied. Wilt u meer weten over onze vloot of over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41.