• ✓ Verschillende diensten
  • ✓ Flexibel inzetbaar
  • ✓ Secuur werk

Wilt u heiwerkzaamheden laten verrichten door een professioneel en vakkundig bedrijf met ervaring op het gebied van waterbouw? Dan is Leenman Waterwerken uw ideale partner. Ons familiebedrijf werkt al tientallen jaren aan allerlei werkzaamheden op en rond het water. Met onze boten de Maritiem en de Innovatie bieden we een breed scala aan mogelijkheden aan op het gebied van heiwerkzaamheden. Wanneer huurt u één van onze boten om uw klus professioneel te klaren? U kunt onze boten per dag huren, maar ook voor een langere termijn en op projectbasis. De keuze is aan u.

Heeft u vragen over ons bedrijf?

Neem contact op

20140128 104756

Heiwerkzaamheden laten uitvoeren in binnen- en buitenland

De boten van ons familiebedrijf vindt u terug in Nederland en Duitsland. Hier worden zij ingezet voor allerlei kust- en oeverwerkzaamheden, zoals de heiwerkzaamheden. Welke hulpvraag u ook heeft, er wordt door ons altijd zo goed mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Daarnaast proberen wij altijd van een zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijke oplossing te voorzien. Het heien en trekken van damwanden, palen en grondankers vraagt een gerichte aanpak en die vindt u bij ons.

Laat uw heiwerkzaamheden door ons uitvoeren

De heiwerkzaamheden voeren we uit in eigen beheer of kunnen onderdeel zijn van een grotere opdracht. Informeer naar de mogelijkheden van ons waterbedrijf en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk onze andere diensten online of vraag één van onze medewerkers om meer informatie door te bellen naar  +31 (0) 6 22 50 49 41.