• ✓ Verschillende diensten
  • ✓ Flexibel inzetbaar
  • ✓ Secuur werk

Wilt u een damwand laten plaatsen? Dan is Leenman Waterwerken de ideale partij om een samenwerking mee aan te gaan. Wij zijn gespecialiseerd in tal van werkzaamheden rondom het water, waaronder het plaatsen van een damwand. Onze werkzaamheden zijn veelal in onderaanneming, maar we nemen ook direct werkzaamheden aan. Kiest u ervoor om een damwand te laten plaatsen door ons bedrijf, dan zorgen wij ervoor dat wij een efficiënte en aantrekkelijke oplossing bieden.

Heeft u vragen over ons bedrijf?

Neem contact op

20140128 104756

Vakkundig een damwand laten plaatsen

Laat u een damwand zetten door Leenman Waterwerken, dan kiest u voor een bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op dit gebied. Onze schepen zijn in heel Nederland op huurbasis beschikbaar voor allerlei kust- en oeverwerken. Door maximaal gebruik te maken van de nieuwste computertechnieken, wordt de plaatsing van de damwand vakkundig afgehandeld. Ook het plaatsen van meerpalen wordt op deze manier voltrokken.

Maak nu gebruik van onze diensten

Laat nu uw damwand plaatsen door één van onze boten die u heel flexibel kunt huren. Onze vloot is namelijk per dag al beschikbaar, maar ook voor een langere periode en op projectbasis. Welke hulpvraag u ook heeft, wij denken altijd zo goed mogelijk met u mee. Naast de werkzaamheden aan damwanden, zijn wij ook gespecialiseerd in baggerwerkzaamheden. Bekijk onze mogelijkheden online of vraag naar onze diensten door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41.