• ✓ Verschillende diensten
  • ✓ Flexibel inzetbaar
  • ✓ Secuur werk

Zoekt u een baggerbedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van werkzaamheden op en rond het water? Dan is Leenman Waterwerken uw ideale partner. Wij werken al tientallen jaren met oog op natuur en milieu aan al uw werkzaamheden op het water. Met onze vloot bieden wij u tal van opties omtrent waterwerken. Onze schepen zijn namelijk voorzien van alle mogelijke materialen om klussen uit te voeren. U kunt van ons baggerbedrijf de boten zowel op projectbasis als voor een langere tijd huren. Wanneer begint u aan uw klus op het water met één van onze boten?

Heeft u vragen over ons bedrijf?

Neem contact op

20140128 104756

Baggerbedrijf met verschillende mogelijkheden

Het verwijderen van zand, slib en andere lagen van de waterbodem is een secuur werk. Wanneer u aan de slag wil gaan met een baggerbedrijf, is het belangrijk dat u met partij in zee gaat die u biedt wat u nodig heeft. De vloot van Leenman Waterwerken biedt u die mogelijkheid en is opgewassen tegen allerlei soorten klussen. Want naast het uitbaggeren, zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van meerpalen en heiwerkzaamheden.

 

Maak gebruik van de diensten van ons baggerbedrijf

De kraanschepen van ons baggerbedrijf zijn flexibel inzetbaar. Dat wil zeggen: u kunt ze al per dag huren. Bovendien denken wij graag met u mee, wanneer u een specifieke hulpvraag heeft. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41. Wanneer gaat u aan de slag met één van onze boten?